Företagsfotografering Vällingby

Företagsfotografering hos tre tandläkare i Vällingby. Porträttering all personal till vägg i entreen. Gruppbild, in-action bilder av personal samt några produktbilder blev det.  Har fotograferat många tandläkarmottagningar och även tandläkargrossister under åren. Kanske en mening med allt då jag har lite tandläkarskräck och ogillar borrar och nu kanske får bearbeta denna rädsla. Positivt här var fotografering av den nya bedövningssprutan som är mycket mindre än den vanliga och som nästan inte känns. Njaaa jag får ont någonstans bara jag sätter mig i stolen. Men det var trevligt att fotografera dessa tjusiga tandläkare. En företagsfotografering av denna dimension tar ca en halvdag. Jag åker då från min studio i Sigtuna och riggar en studio på plats på företaget.