Modellfotografering

Modellfotografering eller bara en fotografering för att få några nya snygga bilder till FB. Kanske en present till någon eller en present till sig själv att titta på om 50 år. Man känner oftast, jag ska ta bilder snart när jag gått ner några kilo, eller när håret vuxit ut lite eller när jag är lite brunare. Men faktum är att hur dålig jag än tyckte en bild var av mig själv för två år sedan, så tittar jag i dag på den och tycker  wow det var tider, vad ung jag var då. Möjligt att jag är den enda som känner så men det känns som att man blir ett år äldre för varje år. Inte sagt att man inte blir snyggare med åren, det kan man absolut bli men ett år äldre är ju oundvikligt. Kul att ha fina bilder. Då menar jag riktigt fina bilder och inte suddiga i-phone bilder tillsammans med någon annan. Modellbilder kan man ta till sig själv eller skicka in till en agentur om man känner för det. En modell kan vara allt från 1-100 år. En modell är någon som tycker det är kul att spexa och vara med på bild. Någon som kan bjuda på sig själv. Jag har kontakt med sveriges största modellagenturer om man efter en fotografering känner att detta var ju kul!