Tom Cruise – En världsstjärna på besök

Mitt i urkalla vintern kom Tom Cuise och hans motspelerska Rosamund Pike i filmen Jack Reacher till Sverige. Filmen hade premiär den 11 december och skådespelarna var närvarande.  Fansen skrek och svimmade när idolen anlände till Sergelbiografen på hötorget i Stockholm. Som vimmelfotograf har man varit med om det mesta men detta var nog bland de coolaste vimmel jag gjort. Bland andra långa vimmelfotografer fick man vara hal som en ål för att ta sig fram till filmstjärnorna. Tom gjorde sig ingen brådska utan hälsade och skrev autografer i två timmar i snöyran innan han sist lät oss vimmelfotografer fotografera honom. Jag hamnade sedan av ett misstag inne på biografen bland ett gäng autografjägare som köade för att få en autograf av Tom Cruise.  Så dök han upp framför mig som stod tomhänt utan autografblock i handen och bara log, otroligt karismatisk.  Jag sa - I just want to say hello... 🙂 Då skrattade han och banade sig fram till mig och tog min hand och sa - Hello nice to meet you. How are you? Jag svarade fine.. and you? Han svarade Im fine. Så skrattade han till igen ni vet som han gör i sina filmer och sa -I hope you get a nice evening bye... Därefter släppte han min hand. Jag kände mig väldigt speciell även om han sa samma sak till resterande 500 fans...:) denna kväll. Även jag kan bli starstruck. Tom Cruise team gilled detta inlägg och la upp en länk på hans blog. http://www.tomcruise.com/blog/2012/12/12/exklusivt-fans-och-vanner-valkommen-jack-reacher-premiere-till-stockholm/