Företagsfotografering i Kista

Ditt företagsporträtt säger mycket om dig... Tycker du om dig själv? Är du en glad och positiv person? Är du grundlig i allt du gör? Du väljer ofta själv den bild som ska representera dig och ditt företag. Alla bilder ger en gemensam bild av företaget.  Jag försöker känna in varje medarbetares personlighet. I dag är det sällan någon vill vara stram på sin bild.  Kanske advokater i bland. Läkare ville det förr men inte längre.  Nu vill man vara sig själv. Lite mer naturlig. Jag fick ett samtal av en kund som jag fotograferat många gånger tidigare i privata sammanhang. Hon undrade om jag kunde hjälpa hennes företag i Kista med porträtt till webben och intranet. Absolut visst kunde jag det.  Fotograferingen delades upp i två dagar. 25 porträtt per dag. Alla blev nöjda.  Många tog bilden till sin facebook och linked-in också. Någon skulle förstora och ha på väggen hemma.  Plus att vi hade en riktigt kul stund när vi fotograferade. Modell för en minut.